På den här sidan ska jag försöka hålla er informerade om aktuella utställningar och andra evenemang

2020 Den planerade akvarellutställningen Nordisk akvarell på Krapperup Konsthall skjuts på grund av Coronapandemin till juni - 21. Jag är initiativtagare till utställningen och likaledes glad över att få vara en av de femton konstnärerna.
2016 Inom ramen för NSSU, Nordvästra Skånes Senior Universitet har jag hållit kurser i akvarellmåleri.
2013 Sommaren tillbringades i Skåne och där har jag också en trivsam ateljé med takljus och ringblommor utanför fönstren. En kurs på Öland med Björn Bernström med mycket utemåleri berikade mitt måleri med ännu mer vatten. En utställning i Mölle fick också plats, en uppskattad sådan!
2012 Tillsammans med en engelsk kollega, Jenny Curra, ställde jag ut akvareller på vingården Mas Belles Eaux i september.
2012 I mars i år lämnade jag min ateljé och flyttade in i vårt stora hus med mitt målande. I samma veva slutade jag med keramiken och sålde ugn och drejskiva. Nu målar jag i vår studio där taket består av ett högt valv och vintraktorerna pustar uppför backen utanför dörren.
2011 I månadsskiftet november-december var jag åter på Château de Cassan med mina akvareller och krukor.
2011 2011 arrangerade jag några mindre kurser för intresserade.
2010 I september gjorde jag sista akvarellkursen tillsammans med Birgitta och Lennart Hübsch på La Maison Trigon.
2010 På den stora engelska julmarknaden på Château de Cassan presenterade jag min nya kollektion keramik där jag blandar måleri med krukmakeri.